www.autoenergy.gr

Γιατί να πληρώνεις για ρεύμα όταν μπορείς να το αυτοπαράγεις?


Ζητήστε μας τιμή για το φωτοβολταϊκό σύστημα που θα μηδενίσει το ετήσιο κόστος ηλεκτρικής ενέργειάς σας μέσω του προγράμματος net-metering/ενεργειακού συμψηφισμού.

 

 

 

Απευθείας Σύνδεση στο Δίκτυο για εξοικονόμηση/πώληση της ηλεκτρικής ενέργειας με τις μικρές/ οικιακές ανεμογεννήτριές μας

Τα συστήματά μας εντάσσονται στις επιλέξιμες δαπάνες των προγραμμάτων επιδότησης του ΕΣΠΑ και του νέου ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ που θα τρέξει τον Νοέμβρη 2020

Εγγυήσεις

guarantee Για κάθε σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που εγκαθιστούμε, προσφέρουμε 2 χρόνια δωρεάν προληπτική συντήρηση και εγγύηση για την εργασία μας και τα υλικά. Η εγγύηση καλύπτει και τα υλικά που απαιτούνται για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης ή ζημίας που δεν έχει προκληθεί από κακόβουλη ενέργεια , κακή χρήση του εξοπλισμού ή από ακραία καιρικά φαινόμενα * Για το κύριο υλικό που χρησιμοποιείται (δηλαδή: ανεμογεννήτριες, ηλιακά panel, AC / DC / AC μετατροπείς, μετασχηματιστές MT/XT, και συστήματα προστασίας), υπερισχύει η εγγύηση του κατασκευαστή και παρέχουμε την εργασία και την επικοινωνία που χρειάζεται.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΙΡΜΑΣ BRAUN-WINDTURBINEN,ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

-Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΠΤΕΡΩΤΗΣ , ΧΩΡΙΣ ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ Α.Γ.

-Ο ΠΡΟΣΑΝΕΜΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ (ΜΕ ΟΥΡΑ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΤΕΡ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ Α.Γ.

-Η ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ 1 ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ Α/Γ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΥΟ ΕΤΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.

65 me 5 m diametrosmall

Μεγέθυνση

Φώτο: Η  α/γ μας, ANTARIS 6,5 (7.5kW Ονομαστικής Ισχύος) με διάμετρο πτερωτής 5μ. , στο φυσικό της μέγεθος

Όλα τα μεταλλικά μέρη των ανεμογεννητριών μας είναι εν θερμώ γαλβανισμένα και υπάρχει δυνατότητα και για επιπλέον ηλεκτροστατική βαφή από το εργοστάσιο για επιπλέον προστασία από τη διάβρωση σε παραθαλάσσια μέρη.

Σήμερα βρίσκονται σε λειτουργία πάνω από 600 ανεμογεννήτριες ΑΝΤΑRIS της Βraun-Windturbinen σε όλο τον κόσμο με αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής, ενώ όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά είναι άμεσα διαθέσιμα από το εργοστάσιο στη Γερμανία.

edrano small

 Μεγέθυνση

Φωτο:Έδρανο ανεμογεννήτριας ΑΝΤΑRIS

Τα φωτοβολταϊκά που εγκαθιστούμε έχουν 12 έτη κατασκευαστική εγγύηση και  20-25 έτη εγγύηση αποδιδόμενης ισχύος, η οποία μετά το δέκατο έτος μειώνεται σταδιακά μέχρι το 80% με τη συμπλήρωση των 20 ή 25 ετών, κάτι πολύ σημαντικό όταν κάνουμε επιλογή εξοπλισμού για εγκαταστάσεις Παραγωγών που περιμένουν εισόδημα σε βάθος χρόνου. Οι μικρές ανεμογεννήτριες που εγκαθιστούμε έχουν διάρκεια ζωής τουλάχιστον 20 χρόνια, και με την κατάλληλη συντήρηση, την οποία παρέχουμε, η απόδοσή τους μπορεί να θεωρηθεί σχεδόν σταθερή και για τα 20 χρόνια. Επισημαίνεται ότι, αντίθετα με διαδεδομένες λανθασμένες αντιλήψεις, οι μικρές ανεμογεννήτριες θεωρούνται από τη διεθνή και εγχώρια επιστημονική βιβλιογραφία ιδιαίτερα μεγάλης αντοχής ( έχουν, για παράδειγμα, υπερδιπλάσια διάρκεια ζωής από τις συνηθισμένες μηχανές αυτοκινήτων) και ένα ετήσιο κόστος συντήρησης μέχρι 1% επί της αρχικής επένδυσης είναι επαρκές.

Για τους πελάτες μας, μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, παρέχουμε πιστοποιητικά και σχέδια κατασκευής υπογεγραμμένα από διπλωματούχους Ηλεκτρολόγους και Πολιτικούς Μηχανικούς που έχουν ισχύ σε οποιονδήποτε Κυβερνητικό Οργανισμό ή Πάροχο Ηλεκτρικής Ενέργειας (π.χ. Δ.Ε.Η. Α.Ε.)

* ταχύτητες ανέμου άνω των 60 m/s = 216 km/h , θερμοκρασία πάνω από 50oC, κεραυνοί (αν ο πελάτης δεν έχει επιλέξει την εγκατάσταση ενός συστήματος αντικεραυνικής προστασίας)

sintirisi small

Μεγέθυνσηzoom-view

Φωτο:Συντήρηση ανεμογεννήτριας